Vaše hvězdné znamení nekončí přiděleným datem narození. Poloha slunce je to, co určuje vaše znamení zvěrokruhu, známé také jako vaše sluneční znamení. Málokdo však ví, že na vaše znamení mají vliv i jiné faktory.

Vaše měsíční znamení vám může říci, jak jednáte ve vnitřním myšlení. To zahrnuje i to, jak zpracováváte informace a emoce. Může také obsahovat vzpomínky z dětství.

Obvyklá mylná představa je, že vaše vycházející slunce je planeta. Vaše vycházející slunce je však ve skutečnosti souhvězdí zvěrokruhu vycházející na východním obzoru během vašeho narození. 

Vaše vycházející slunce vám vypovídá o tom, jak se prezentujete jako člověk. Znáte-li přesný čas, den a místo, kde jste se narodili, můžete si vytvořit svůj vlastní osobní graf narození, který odhaluje různé charakteristiky, jako je vaše osobnost, jak milujete, a dokonce i náznak toho, jak zemřete. To vše nám poví astrologie.

Zajímají Vás také zvířata nebo umění či móda? Pak Vás zveme na náš blog, kde o těchto věcech píšeme zajímavé články. Ale také i o jiných zajímavých tématech mezi nebem a zemí.

Například špercích, drahých kamenech, přírodě, slavných lidech, či o různých jevech co ovlivňují člověka v jeho životě.

Mrkněte se na naše články, kde se například dočtete zajímavosti o tom jak meditovat nebo co jakým fanoménem se stala numerologie.