Už vás přestalo bavit přepínání mezi různými aplikacemi pro správu projektů, e-mailů a kalendáře? Pak se vám bude líbit oblíbený český CRM systém eWay-CRM. Umožňuje mít všechny hlavní agendy pod jednou střechou – a to dokonce ve „starém známém“ prostředí Outlooku. Díky tomu se budete moct soustředit na to, co je skutečně důležité.

Co je eWay-CRM?

Primárně jde o CRM systém, ale přítomnost dalších modulů dělá z eWay-CRM výkonný nástroj pro správu projektů a zakázek, který se navíc integruje přímo do Outlooku. To znamená, že vás s ním nečeká žádné zmatené přepínání mezi okny, ztracené informace či zbytečné duplicity. Všechno, co potřebujete pro správu projektů, najdete přehledně na jednom místě.

Proč používat eWay-CRM?

Důvodů, proč si pro vedení projektů vybrat právě eWay-CRM, je poměrně dost. Mezi ty zásadní však bezesporu patří intuitivní rozhraní – systém vypadá a funguje přesně jako Outlook, takže se s ním ihned naučíte pracovat. Nebudete se učit nic nového, jen posunete své dovednosti v Outlooku na novou úroveň.

V kontextu projektového řízení se jako velká výhoda jeví integrace s úkoly a kalendářem. Díky tomu budete mít vždy přehled o tom, co a kdy je potřeba udělat.

Za pozornost stojí přehledná komunikace. Všechny e-maily a deníky týkající se projektu vždy najdete na jednom místě. Snadno tak dohledáte všechny potřebné informace a budete mít přehled o tom, jak projekt postupuje.

V rámci každodenní rutiny je k nezaplacení i funkce přeměny e-mailů na projekty. Pokud dostáváte zakázky e-mailem, jednoduše je jediným kliknutím transformujete na projekty v eWay-CRM. Všechna potřebná data se automaticky vyplní z e-mailu, takže nebudete ztrácet čas manuálním zadáváním.

Samozřejmostí je přístup z libovolného zařízení. Systém eWay-CRM je dostupný v desktopové i mobilní verzi a umí automaticky synchronizovat data automaticky – takže můžete pracovat na projektech v kanceláři, doma i venku.

Stáhněte si eWay-CRM ještě dnes

Potřebujete snad další důvody, proč eWay-CRM alespoň vyzkoušet? Pomůže vám zefektivnit práci na projektech, ušetřit vám čas a zaslouží se o efektivnější spolupráci s kolegy. Ve verzi FREE ho můžete používat bezplatně a verze premium je k dispozici zdarma na 14 dní.