S příchodem jara, které láká teplem, sluníčkem a příjemnými dny venku přichází na řadu také časté otevírání oken. Čím častěji jsou však okna, ale také dveře, otevřena, tím více prachových částic a různých smítek dostává do domů a bytů. Včera jsme umyli podlahu a dnes bychom ji klidně mohli umývat znovu. Jenže kdo na to má v tomto krásném, přicházejícím období čas a náladu?

Jak bychom tomu ale mohli předejít? Mít doma čistý svěží vzduch je přece žádoucí. Skvělým pomocníkem k tomu, abychom nemuseli každodenně zametat, vysávat či mýt podlahu může být robotický čistič podlah. Tento skladný pomocník dokáže vysát komplet celé obydlí, bez ohledu na povrch. Díky své nízké výšce je schopen dostat se pod nábytek na nožičkách. Při startu jeho úklidu není nutně žádoucí vaše přítomnost. Z parku, ze zahrady, z práce nebo odkudkoliv, kde se budete právě nacházet, spustíte úklid robotického čističe podlah. Jakmile je vysavač hotov, najde cestu zpátky k dobíjecí stanici.

A je čas vytřít. Je to sice jen půl práce s podlahou, ale přece jen. Uvítali byste, kdyby robotický čistič podlah dokázal také vytřít? To ale přece není žádný problém. K tomu budete kromě robotického čističe podlah potřebovat také čistič podlah pro roboty. Takový, který vyčistí zaschlé nečistoty na jakémkoliv typu podlahy, bude příjemně vonět a zanechá vaši podlahu nádherně lesklou a beze šmouh. Jeho dávkování je snadné. Přidejte 1 odměrku do 300 ml vody, tekutinu nalejte do vysavače a uveďte ho do chodu. V tomto případě nezapomeňte, že je nutné, abyste vysavači trochu pomohli a vyměnili prachovou nádobu za nádobu na vodu.

Takhle příjemný a jednodušší život může být, jakmile si pořídíte robotický vysavač s mopem.

Čistič podlah pro roboty je vysoce koncentrovaný a šetrný k životnímu prostředí.