Potřebujete vyřezat malé výrobky ze dřeva, ogravírovat kuličková pera nebo potisknout reklamní textilie potiskem s vlastním nápadem? CNC výroba umožňuje veškeré CNC práce na speciálním laserovém či gravírovacím stroji tak, jak to žádný jiný přístroj neumožňuje. Nemusíte však investovat do vlastního stroje. Můžete oslovit specialisty, kteří strojem disponují, práci bravurně zvládají a podle vašeho vlastního návrhu vám zhotoví, cokoli potřebujete.

Řezání, gravírování i popisování s pomocí CNC stroje

CNC výroba na speciálních strojích umožňuje řezání, popisování, gravírování kovu, dřeva i textilií laserem. CNC práce zahrnují potisky materiálů, jako jsou látky, plakáty, dřevo a EPP. Dají se gravírovat například kuličková pera, propagační předměty, razítka i štočky do razítek. Potřebujete vyřezat písmena z pěnového materiálu či polystyrenu? Už nemusíte používat horký drát a zabývat se nebezpečným ručním vyřezáváním, CNC stroj tuto práci udělá za vás. Stačí jen oslovit specialisty, předložit jim svůj návrh a oni navrhnou nejvhodnější postup, jehož se rychle a úspěšně zhostí.

CNC výrobu využívají různí zákazníci z různých kategorií. Jedná se o klienty z řad živnostníků, již touží obdarovat své zákazníky či partnery zajímavými kuličkovými pery ozdobenými parádním gravírováním. CNC práce se hodí i modelářům, kterým scházejí specifické součásti ke stavěným a lepeným modelům. Malé částečky vyřezané CNC stroji z překližky, písmena zhotovená CNC výrobou v jakékoliv velikosti i upravené plastové a kovové materiály do specifických tvarů. CNC práce se hodí umělcům, propagačním tvůrcům i umělcům z řad filmařů nebo divadelníků – ti oslovují obsluhu CNC stroje se zvláštními požadavky na zhotovení předmětů, které v rekvizitárně chybí.