Pod pojmem hypotéka bez příjmu si každý z nás zřejmě představí finanční možnost, jak získat peníze, a to bez dokládání nějakého příjmu. Jenomže to není tak úplně pravda, proto si tento produkt trochu osvětlíme a vysvětlíme si, co vlastně znamená.

Často vyhledávaná slova, hypotéka bez doložení příjmu, v dnešní době neznamenají žádný konkrétní finanční produkt. Jedná se o jakýsi mýtus, který již neexistuje. Protože je však často vyhledáván, najdete ještě stále pod těmito slovy jeho podobnou a poupravenou verzi.

Ovšem to neznamená, že pokud máte exekuce, že vám nepůjčíme

Ovšem nikdy to neznamená, že bychom si příjmy nemuseli ověřit, protože každý poskytovatel úvěru si musí ověřit, zda jeho klient bude schopen úvěr splácet. Tak je to psáno, tak je to bohužel ze zákona dáno. Každý poskytovatel úvěru si musí ověřit příjmy klienta. Je to zejména z toho důvodu, aby se klient nedostával do dluhových pastí, nebo ještě něco horšího například do exekucí. Ovšem to neznamená, že pokud máte exekuce, že bychom vám nemohli půjčit. Právě na tento typ klientů se zaměřujeme a specializujeme, protože moc dobře víme, že v takovém případě u banky nepochodíte a žádný další úvěr nezískáte, proto jsou zde nebankovní společnosti, které se snaží vše zachraňovat, alespoň pokud se jedná o tento případ klienta, který již má exekuce. Takže pokud máte exekuce, ale stále dokážete další úvěr splácet, klidně vám jej poskytneme. Stačí se nám ozvat čili vyplnit online žádost. Pamatujte, že vždy se dá něco dělat, takže se stačí obrátit na naše profesionální středisko, pokusíme se vám upravit podmínky na míru, abyste dokázali splácet, případně za vás vyplatíme exekuce, zvolíme konsolidaci, zrušíme zástavy a můžete začít znovu, například jenom s měsíční splátkou našeho úvěru, bez jiných starostí.

Příjmy se dají doložit poměrně snadno, je na to spoustu návodů a my vám se vším velice rádi pomůžeme. Řekneme vám, co budete potřebovat. Nemusíte se ničeho obávat, ani tak celé vyřízení netrvá více, jak pár dní.