Kdo by neměl rád rozmazlující masáže? Uvolní ztuhlé svaly, pokožka si rovněž přijde na své, příjemné dotyky, vůně, hudba, psychické uvolnění, odplavení toxinů z těla a ještě mnohem víc dokáže masáž. I ta, kterou provedeme doma a nepatříme zrovna mezi odborníky. Zvlášť provádí-li masáž blízká osoba. Mimo zdravotních bonusů vám masáž poslouží i jako skvělá milostná předehra. To, že nepatříte k romantikům a nemáme za sebou ani kurz masáží vůbec nevadí. S našimi radami to zvládnete tak, že přítelkyně bude vrnět blahem jako koťátko.

Koupel a atmosféra

Prvním krokem je připravit příjemnou koupel a atmosféru. Určitě nestačí napustit plnou vanu horké vody a nechat partnerku, aby se umyla. Umýt se sice může sama, ale koupel by měla být něčím výjimečná, aby to nebyla pouhá koupel. Tlumená světla – tedy ideálně vonné svíčky, kolem vany položte kamínky nebo mušličky (dostanete koupit v obchodě s bytovými doplňky/dekoracemi), případně sušené okvětní lístky.

Budete-li kamínky sbírat někde venku, nezapomeňte je předem umýt. Zkrátka koupelnu vyšperkujte a ozdobte. Do vany nasypte koupelovou sůl nebo přidejte pěnu. Prostorem by se měla rozléhat příjemná relaxační hudba. Vy za ní do vany nelezte. Budete totiž momentálně zastávat funkci číšníka. Přineste jí na misce ovoce a skleničku něčeho, co má ráda – víno, šampaňské nebo namíchaný drink. Stejnou koupel, ale společnou můžete někdy připravit jako romantický večer pro dva…dnes však zastáváte roli maséra. Berte to na vědomí. Tudíž buďte okoupaný a vyvoněný již předem.

Masáž

V ložnici rozprostřete přes postel deku, další prostěradlo nebo mega velkou osušku. Zkrátka počítejte s tím, že povlečení se může od oleje umazat. I zde vytvořte intimní atmosféru. Hudba, přítmí, lampička nebo svíčky, nějaké drobné občerstvení – čokoláda, víno, nealko, ovoce.

Po ruce mějte na tácku voňavý masážní olej a nějaké pomůcky na masírování. Lávové kamínky nebo aspoň kamínek do dlaně, hladkou mušli, ale klidně i pingpongový míček, masážní váleček, houbu apod.  Masírujte různými tahy, směry a střídejte pomůcky. Nikdo nepozná, že masírujete poprvé. Tahy směřujte později i na jiná místečka. Vydržte to co nejdéle, protože jde o naprosto perfektní milostnou předehru. I kdyby váš sexuální výkon nebyl nic moc, za toto budete pro ni bůh. Samozřejmě pokud i sex bude prvotřídní, nasadí laťku hodně vysoko a vás nikdo nepřekoná.