Ne každý chlap patří k ostříleným romantikům a ví, co udělá na ženu zaručeně dojem. No a taky romantik ani být nemusíte, protože my vám poradíme, jak takový večer připravit. Nestojí to moc času, ani peněz. Něco žilou přeci jen pustit musíte, zadarmo ani kuře nehrabe. Takže jste-li ochoten nechat peněženku mírně krvácet, jdeme na to.

Dobré jídlo a pití

Ze všeho nejdříve si musíte uvědomit, že i žena je jenom člověk a potřebuje jíst (i když je štíhlá, jako laň a tváří se, že žije ze vzduchu). Nedopusťte, aby ji u vás začalo kručet v břiše a cítila se trapně. Pokud nejste zrovna šéf kuchař, pak kupte nějakou hotovku. Ale ne mraženou pizzu s paprikovým salámem probůh nebo rolku sekané. Chce to něco lepšího. Můžete si objednat hotové jídlo na dovážku nebo si nechte v restauraci jídlo připravit a odneste si jej domů. Naservírovat na talíř a ohřát to už snad zvládnete?

K dobrému jídlu patří i dobré pití. Ženské mají většinou rády víno, ale klidně se jí zeptejte, co ráda pije, pokud si nejste úplně jist. Opět platí, že by mělo jít o kvalitku. Klidně kupte šampaňské a nezapomeňte přikoupit jahody – to docela zabírá. Jako zákusek i erotická zábava bezvadně poslouží ovoce. Zejména hroznové víno nebo právě ony jahody. Můžete se jimi pak vzájemně krmit a přidat i šlehačku ve spreji.

Kytka

To, že přijde ona k vám, neznamená, že ji odbudete u dveří pusou nebo úsměvem. Má-li si takový večer zapamatovat, musíte pro ni dělat něco speciálního. Dát ji pocit, že ona je ta princezna. Zapomenout na kytku by byl neodpustitelný omyl.

Film či hudba?

Máte-li předem domluvený film, protože to byla finta fň, aby vůbec přišla, neznamená, že nemáte mít připravenou i příjemnou hudbu, která navodí atmosféru. Zeptejte se jí, zda chce již sledovat film nebo si ještě chvíli povídat.

Je libo masáž?

Záleží, jak moc máte s touto dámou v plánu a jak jste spolu daleko? Ale můžete nabídnout rozmazlující masáž. Myslíte, že to nezvládnete? My myslíme, že ano…s naším návodem to hravě zvládnete. Ale to se dozvíte v jiném článku.