Máte dojem, že ať děláte, co děláte, není to úplně ono? Víte, že se holkám/ženám sice líbíte, ale pak to vždy někde ztroskotá? Ženy totiž netouží jen po nabušeném svalovci z posilovny, chlapovi, který chodí 3x v měsíci ke kadeřníkovi a nosí poslední výkřiky módy. Ačkoliv to může někdy vypadat, že ženy nevědí, co chtějí – vědí pánové! A vědí to moc dobře. Jak se tedy stát přitažlivým pro opačné pohlaví? Držte se poctivě těchto zásad a uvidíte, že úspěch se sám dostaví.

Stravování

Říkáte si, jak může stravování souviset s tím, zda mám či nemám úspěch u žen? Souvisí. Divili byste se dokonce jak moc. Strava totiž ovlivňuje psychiku i fyzickou stránku člověka. Dobré a kvalitní jídlo = dostatek energie a pozitivní mysl. Nikdo není zvědavý na někoho, kdo se cpe, přibírá a funí, jakmile vyběhne do prvního patra. Na někoho, kdo nekypí elánem a zdravím. Než tento bod odsoudíte, zkuste si to minimálně na měsíc a uvidíte, jak jídlo ovlivní vaši nejen tělesnou schránku, ale i psychiku.

Psychická a fyzická odolnost

Jak jsme si již napsali – zdravé jídlo zajistí lepší celkový pocit. Zdravější tělo i mysl. Nemusíte bušit v posilovně dvě hodiny denně, ale hýbat by se každý chlap měl. Alespoň trošku a 3x v týdnu. Ženy na mužích nemilují uměle vypěstované svaly, ale fyzickou i psychickou odolnost. Tu získáte díky sportům. Navíc ženám se líbí, když muž dělá něco typicky mužského. Nemusí to být zrovna box, ale najděte si sport, který vás bude bavit, a budete se mu pravidelně věnovat. Už jen to, že se něčemu věnujete a dotahujete věci do konce. Lepší než sedět v hospodě-je to tak?

Komunikace

Pokud máte problém řešit obtížné situace, oslovovat lidi a celkově srozumitelně komunikovat, pak je nejvyšší čas s tím něco udělat. Jít a oslovit hned ze začátku objekt vaší touhy by nebylo úplně ono. Mluvte na starší kolegyně/kolegy, sousedy apod. Od starších se vždy něco nového dozvíte a naučíte. Posune vás to dál. A nikdy nezůstávejte stát na jednom místě. Dělejte kurzy, choďte na různé přednášky, učte se a rozvívejte se. A proč to dělat? Protože ženy milují sebevědomé muže, kteří nepřešlapují x let na místě. Jste-li tam, kde jste byl před 5 či 10 lety, pak je to celé na nic…Ztracených 10 let života.