Podzim se blíží a spolu s ním přichází i nová podzimní kolekce, která je nejen originální netradiční, ale vnese do vašeho outfitu i nekonečnou škálu barev. Zajímavé designy budou slušet skutečně každému.

Buďte v teple s mikinou do chladného počasí

Mikina s kapucí nebo bez, s gotickým či veselým motivem, s obrázky zvířat nebo přírody vám dodá na jedinečnosti. Mikiny jsou praktické a hodí se na běžné nošení i na sportovní aktivity.

Mikiny od značky Spiral Direct pro gotiky a metalisty jsou ze 100 % bavlny a s motivem na obou stranách. Originální designy jsou výsledkem práce designérů a umělců. Mezi mikinami najdete různé obrázky inspirované seriály nebo hrami.

Kousky od Spiral Direct jsou označovány jako AZO FREE, neobsahují tedy žádné E barviva a reaktivní složky, při kterých by vám hrozila nepříjemná kožní choroba. Jsou stálobarevné a vydrží vám několik sezón.

Legíny na libovolnou příležitost

Dámské legíny se vyznačují vysokým komfortem a kvalitou. Díky legínám s různorodými motivy projevíte svou individualitu. Značka Lotus Leggins vznikla v USA, legíny se momentálně šijí v Číně. Výrobcem záleží na vysokém standardu produktů a spokojenosti zaměstnanců. V legínách od Lotus Leggins můžete sportovat do libosti. Jsou totiž vyrobeny ze speciálních vláken, které regulují odvádění potu.

V nabídce samozřejmě najdete i elegantní kousky, které vás nezahanbí ani na společenských akcích.

Doplňte svůj outfit o kabelku

Dámské kabelky vás okouzlí svou jedinečností. Vyberte si kabelku dle vlastního vkusu. Motivy jsou originální a vy si tak při koupi kabelky nebudete muset lámat hlavu s tím, jestli podobný kousek nevlastní i vaše kámoška. Kabelky jsou navíc vyráběny z druhotných materiálů a nepotřebného oblečení, díky čemuž si vysloužili přívlastek ECO.