Chcete netradiční odpoledne plné adrenalinu, vzrušení a nových zážitků? Pak se vypravte na výlet do zcela jiných míst. Do míst nad vašimi hlavami. Zkuste zážitkový let vrtulníkem s plánovanými vyhlídkovými trasami. Všední ulice a místa co znáte získají zcela novou příchuť. Příchuť romantiky a pohádkového kouzla.

Vyhlídkové lety jsou studnicí magických zážitků

Už jste zažili prohlídku hradu nebo zámku, kdy vás nikdo nerušil? Taková prohlídka je možná jen ve chvíli, kdy se vznesete do výšin a užíváte si pohledu z ptačí perspektivy. Hradby i nádvoří se rozprostřou před vašimi zraky a vy nestíháte mačkat spoušť fotoaparátu.

Můžete se vypravit na prohlídku hradu Karlštejn, zámku Konopiště nebo jen do blízkého okolí nad Průhonický zámek.

Zážitkový let vrtulníkem čeká na 3 pasažéry a vzdušného prostoru si můžete užívat v délce 30, 60 nebo 90 minut. Také si můžete sjednat soukromý let vrtulníkem a přidat do prohlídkové trasy místa blízká vašemu srdci.

Lety vrtulníkem jako populární dárek

Mnoho z nás už přišlo na to, že kupovat další předmět co jen zabírá místo v zásuvce nepřinese takovou radost, jako společně strávený čas. Do popředí se dostávají dárky v podobě zážitků. Oblíbili jsme si wellness pobyty nebo degustační menu. Co místo odpočinku a dobré večeře ochutnat trochu adrenalinu? Jsou tu lety vrtulníkem Praha.

Objednání je snadné, je to jen pár minut na internetových stránkách. Za pár minut námahy ale budete odměněni těmi nejkrásnějšími chvílemi, co strávíte společně. Prohlédněte si nabídku i pro let vrtulníkem Mladá Boleslav.